Beste klant,

Via deze weg willen wij jou informeren over de migratie van de server waarop jouw diensten staan. Deze migratie heeft een aantal voordelen voor jou als klant. Zo zal het platform uitgerust zijn met NVMe SSD's, deze zijn nog sneller t.o.v. onze huidige SSD-schijven. Daarnaast is het nieuwe platform high availability, wat inhoudt dat er drie replica’s van jouw bestanden beschikbaar zijn. Bij een hardware-gerelateerde storing zal deze dus automatisch, binnen enkele minuten, overgenomen worden door een andere replica.

Deze migratie zal plaatsvinden op: dinsdag 12 maart 2019

Wij voeren deze migratie in de nacht uit om zo min mogelijk overlast te veroorzaken aan jouw kant. We raden jou aan om vanaf 22:00 geen wijzigingen meer aan jouw site(s) uit te voeren.

Wat gaat er voor jou veranderen?

Het IP van de server zal gaan veranderen, op dit moment is het IP: ​​​31.186.171.22​
Het nieuwe IP-adres van de server zal gaan worden:​​ 185.87.187.247​
Het nieuwe IPv6-adres van de server zal gaan worden: 2a00:f10:305:0:1c00:8aff:fe00:52f​
 
Wij wijzigen automatisch de DNS van de domeinnamen die gehost worden door ons, naar het nieuwe IP-adres. Let op: heb jij domeinnamen die extern gehost worden en staan deze niet gericht naar onze nameservers? Deze dien je dan zelf na het afronden van de migratie te wijzigen naar het nieuwe IP-adres dat hierboven staat!
 
TLS V1.0 en V1.1 ondersteuning mailcliënt

Op de nieuwe omgeving van ons webhostingplatform zal er geen ondersteuning meer zijn voor TLS V1.0 en V1.1
Deze versies zijn namelijk end-of-life. Het is mogelijk dat jouw mail cliënt hier nog gebruik van maakt. In dat geval dien je jouw cliënt te upgraden of te vervangen.
 
Wij ondersteunen de laatste versies van o.a. Thunderbird, Apple Mail en Outlook.

Mochten er naar aanleiding van deze mail vragen zijn, neem gerust contact met ons op via Livechat of per mail naar: support@besteljehosting.com
 
https://besteljehosting.com



Friday, March 1, 2019

« Terug

Powered by WHMCompleteSolution